ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο αρχηγείο του Λιμενικού ο Γ. Πλακιωτάκης: «Η ΝΔ σας συγχαίρει για το έργο σας»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ Γ

​Το αρχη­γείο του Λιμε­νι­κού Σώματος στο υπουρ­γείο Ναυ­τι­λίας, επι­σκέ­φθηκε σήμερα ο πρό­ε­δρος της ΝΔ, Γ. Πλα­κιω­τά­κης, συνο­δευό­με­νος από τους τομε­άρ­χες Εξω­τε­ρι­κών και Ναυ­τι­λίας, Γ. Κου­μου­τσάκο και Ν. Μητα­ράκη.

Τον κ. Πλα­κιω­τάκη υπο­δέ­χθηκε ο υπουρ­γός Ναυ­τι­λίας και Νησιω­τι­κής Πολι­τι­κής, Θ. Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμε­νι­κού Σώματος, αντι­ναύ­αρ­χος Α. Αθα­να­σό­που­λος.

Ο κ. Πλα­κιω­τά­κης επι­σκέ­φθηκε το θαάλαμο επι­χει­ρή­σεων του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διά­σω­σης, όπου και ενη­με­ρώ­θηκε για τον τρόπο λει­τουρ­γίας και δια­χεί­ρι­σης περι­στα­τι­κών έρευνας και διά­σω­σης στο Αιγαίο.

«Εδώ χτυπά η καρδιά του υπουρ­γείου Ναυ­τι­λίας καθώς το Λιμε­νικό, σε συνερ­γα­σία και με τα άλλα Σώματα, θα πρέπει να δια­χει­ρι­στεί περι­στα­τικά έρευνας και διά­σω­σης που δεν έχουν ωράριο και χρήζουν άμεσης αντι­με­τώ­πι­σης», ανέφερε ο αρχηγός του Λιμε­νι­κού Σώματος, απευ­θυ­νό­με­νος προς τον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ σε ερώτηση του κ. Πλα­κιω­τάκη εάν έχουν μειωθεί οι μετα­να­στευ­τι­κές ροές του απά­ντησε πως αυτό συμ­βαί­νει λόγω των άσχημων και­ρι­κών συν­θη­κών.

Ο κ. Πλα­κιω­τά­κης έδωσε τα συγ­χα­ρη­τή­ριά του στους άνδρες του Λιμε­νι­κού για το έργο τους, ενώ την ώρα της επί­σκε­ψης είχε την ευκαι­ρία να παρα­κο­λου­θή­σει και μια επι­χεί­ρηση διά­σω­σης που βρι­σκό­ταν εκείνη τη στιγμή σε εξέλιξη στη Συκαμιά της Λέσβου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.