Ειδήσεις

Εχει παραγίνει το κακό με την ΔΕΗ

Χωρίς ρεύμα για περισσότερο  από μια ώρα έμειναν σήμερα το πρωί νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλεως και όχι μόνο.
Η … ταλαιπωρία των κατοίκων της πόλεως Ρόδου ξεκίνησε στις 10.20 το πρωί που σημειώθηκε η πρώτη διακοπή της ηλεκτροδότησης η οποία διήρκεσε πέντε λεπτά.
Δέκα λεπτά αργότερα ακολούθησε και δεύτερη. Η ηλεκτροδότηση επανήλθε λίγη ώρα αργότερα στις περισσότερες συνοικίες εκτός από το κέντρο της πόλεως. Ακολούθησαν, όμως και άλλες διακοπές, με αποτέλεσμα να αγανακτήσουν οι καταναλωτές και να ζητούν την «κεφαλήν επί πίνακι» των υπευθύνων.
Τα καταστήματα έμειναν για περισσότερο από μια ώρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα με αποτέλεσμα να εξοργιστούν οι έμποροι.
«Περιμέναμε την τελευταία ημέρα του έτους για να έχουμε κάποια  κίνηση στα καταστήματα μας. Χωρίς ρεύμα όμως πως θα έρθουν πελάτες; Επιπλέον τι θα γίνει με τα ευπαθή προϊόντα που θα αλλοιωθούν ;», αναρωτιόντουσαν οι επιχειρηματίες.
Οι έμποροι υπογράμμισαν πως ειδικά τις ημέρες των εορτών θα έπρεπε να είχαν γίνει από τη ΔΕΗ ενέργειες για την επάρκεια σε ηλεκτρικό ρεύμα.
«Είχε γίνει ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών. Θα μπορούσαν να είχαν λάβει τα μέτρα τους για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών», τόνιζαν οι έμποροι.
Οι διακοπές της ηλεκτροδότησης οφείλονταν σε πρόβλημα στο κέντρο διανομής ρεύματος στο Ροδίνι και όχι σε δυσλειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ στη Σορωνή.
«Δεν προέκυψε πρόβλημα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Σορωνή. Όλες οι μηχανές λειτουργούν κανονικά.  Υπάρχουν κάποια προβλήματα στο κέντρο διανομής», δήλωσε ο διευθυντής του ΑΗΣ στη  Σορωνή κ.  Μιχάλης Μπαρδακάς.
Σε ερώτηση αν δημιουργήθηκε πρόβλημα εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης σε ηλεκτρικό ρεύμα ο κ. Μπαρδακάς δήλωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα.
«Δεν υπήρξε πρόβλημα γιατί η ζήτηση δεν είναι μεγάλη παρά το δριμύ ψύχος. Για την κάλυψη των αναγκών οικιών και επιχειρήσεων χρειάζονται  μέχρι τώρα 105 MW. Για να μην ανακύψουν ζητήματα έχουμε σε ετοιμότητα εφεδρικές μηχανές. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας», τόνισε ο κ. Μπαρδακάς.
Στελέχη του κέντρου διανομής ηλεκτρικού ρεύματος στο Ροδίνι  δήλωσαν πως οι διακοπές οφείλονταν σε πρόβλημα  του δίκτυου.
«Δημιουργήθηκε  πρόβλημα στο δίκτυο. Μας δυσκόλεψαν πολύ οι υπόγειες καλωδιώσεις. Αυτός ήταν ο λόγος που καθυστέρησε η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο κέντρο της πόλεως. Προχωρήσαμε βήμα βήμα και τελικά δώσαμε λύση και αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση», δήλωσαν τα στελέχη της ΔΕΗ.
Ομως ο κοσμάκης δεν είναι απλώς αγανακτισμένος, αλλά στην κυριολεξία έξαλλος γιατί έχει παραγίνει το κακό με την ΔΕΗ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου