Τοπικές Ειδήσεις

Η Βάσια Παπαγεωργίου υποψήφια στις εκλογές του Δ.Σ.Ρ

Αγαπητή κ. αγαπητέ συνάδελφε,

Έχοντας  πληροφορηθεί ότι έθεσα υποψηφιότητα ως σύμβουλος για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδου, ασφαλώς θα διερωτάσαι  ποιος ο λόγος που με παρεκίνησε να  διαθέσω τις δυνατότητες μου στον κοινόν αυτόν σκοπό.
Προφανώς δεν είναι η εγωιστική αντίληψη ότι κατέχω την αλήθεια και το κλειδί για τη λύση των προβλημάτων, ούτε ότι κατέχομαι από άλλες άσχετες κρύφιες σκέψεις και φιλοδοξίες . Απλά κίνητρό μου είναι  η ευδιάθετη επιθυμία μου  να συμβάλω συνεργαζόμενη με τις/ους συναδέλφους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των Δικηγόρων και της λειτουργίας της Δικαιοσύνης γενικώς, αλλά και ειδικώς στη Ρόδο.
Είμαι μάχιμη Δικηγόρος που βιώνει, υφίσταται και συνειδητοποιεί , όπως όλοι , την οξεία αντίθεση των συνθηκών  υπό τις οποίες ασκούμε το λειτούργημα του Δικηγόρου  προς τις συνθήκες που θα έπρεπε να επικρατούν και ως  Δικηγόροι φανταζόμαστε ότι θα επικρατούν  κατά την λειτουργία και την απονομή της Δικαιοσύνης, αλλά και τις  συνέπειες από αυτήν την αντίθεση, όπως επίσης και   γενικότερα από την κρίση στο λειτούργημά μας.
Ευγενικά φιλόδοξοι επιστήμονες προσγειωνόμαστε  σε ένα περιβάλλον αναχρονιστικό, θορυβώδες, άτακτο και  με ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές, που αφ΄ ενός μας ξαφνιάζουν, αφ΄ ετέρου μας απογοητεύουν.
Αυτήν την πορεία προς το χειρότερο πρέπει να αντιστρέψουμε όλοι μας, εσείς και εγώ από κοινού. Σ΄ αυτήν την επαγγελία δεσμεύοντας και τον εαυτό μου, υπόσχομαι, σε άμεση και συχνή επικοινωνία και επαφή μαζί Σας, να συνεργασθώ και να συνεισφέρω εποικοδομητικά στην αντιμετώπιση των υφισταμένων και μελλοντικών μικρών και μεγάλων προβλημάτων για το καλό όλων ημών των Δικηγόρων, αλλά και της κοινωνίας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς:
Βασιλική Σάββα Παπαγεωργίου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου