Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία των ”βετεράνων” Ρόδου/ Διαγόρα, το διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο συζητήθηκαν διάφορα ενδιαφέροντα θέματα και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για τις επόμενες δράσεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αναλυτικά:
«1) Δεν θα συμμετάσχει φέτος η ομάδα στο τουρνουά παλαιμάχων Νήσου Ρόδου που γίνεται κάθε χρόνο. Η ομάδα θα κλείνει κατά καιρούς φιλικά με ομάδες από όλα τα χωριά της Ρόδου και θα αγωνίζεται όταν είναι έτοιμη να το κάνει.
2) Το φιλικό με τους Παλαίμαχους της Α.Ε.Κ. θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας τον ερχόμενο Μάρτιο. Την όλη υπόθεση της διεξαγωγής αυτού του φιλικού την έχει αναλάβει ο αντιπρόεδρος μας και παλιός ποδοσφαιριστής της Ρόδου και της ΑΕΚ Μανώλης Κώτης.
3) Αποδεχθήκαμε την πρόταση για φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου. Ο αγώνας θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στο Δημοτικό Στάδιο Διαγόρας και η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί αργότερα. Συζητείται πάντως η 7η Μαρτίου, ημέρα της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα ή στις 25 Μαρτίου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ