Ειδήσεις

Τέλος ο Πάνος Λειβαδάς από τον ΕΟΤ – Οι εσωτερικοί έλεγχοι

Η παραίτηση συνδέεται με τις πρόσφατες τριβές στο εσωτερικό του Οργανισμού του. Σημειώνεται ότι στην Προεδρεία του ΕΟΤ επέστρεψε η Ελισάβετ Χατζηνικολάου.

Αναταράξεων συνέχεια στην ηγεσία του Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έγινε αποδεκτή η παραίτηση που είχε υποβάλλει ο μέχρι πρότινος Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Πάνος Λειβαδάς.

Η εξέλιξη συνδέεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, με τις πρόσφατες τριβές στο εσωτερικό του Οργανισμού του.

Τριβές που είχαν οδηγήσει σε παραίτηση την Πρόεδρό του Ελισάβετ Χατζηνικολάου η οποία επέστρεψε στη θέση της με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη.

Η απομάκρυνση του Π. Λειβαδά ίσως να μην σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου αλλαγής προσώπων στον ΕΟΤ καθώς, πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν εκ των έσω την υπόθεση, εκτιμούν πως πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα εσωτερικών ελέγχων που ολοκληρώθηκαν μόλις πρόσφατα στον Οργανισμό.

euro2day.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου