Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καλλωπισμού-Αποκλεισμός της οδού Κοδριγκτώνος τη Δευτέρα.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καλλωπισμού στην οδό Ευαγόρα. Μικρής διάρκειας Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις παρεμβάσεις σε κεντρικές οδούς και πλατείες της πόλης Ρόδου, η Υπηρεσία Πρασίνου, με σκοπό την βελτίωση και των καλλωπισμό των παρτεριών και του αστικού πρασίνου.
Το τελευταίο διάστημα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κλαδέματος και καλλωπισμού των παρτεριών επί της οδού Ευαγόρα, στο Καρακόνερο, οδό στην οποία πρόσφατα επέβλεψε την κατασκευή των νέων πεζοδρομίων, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος,.
Η Υπηρεσία Πρασίνου θα επιχειρήσει την νέα εβδομάδα στην κεντρική οδό Κοδριγκτώνος, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των πολιτών όπως αυτά καταγράφονται.
Η Υπηρεσία ήδη έχει τοποθετήσει ενημερωτικά φυλλάδια, προκειμένου να μην παρουσιαστεί πρόβλημα με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα θα «προχωρήσει» και σε μικρής διάρκειας αποκλεισμό της οδού, ούτως ώστε να εκτελεστούν χωρίς προβλήματα οι εργασίες. Για το λόγο αυτό ο εντεταλμένος δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Κυριαζής, επιθυμεί την κατανόηση των οδηγών και ζητά την απομάκρυνση τους από τα σημεία στα οποία έχουν προγραμματιστεί οι επικείμενες εργασίες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου