Ειδήσεις

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στην 1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Αθήνα

την1η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism Expo 2014” θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ανάμεσα σε 120 εκθέτες και 85 Hosted Buyers από Ιταλία, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Πολωνία, Ταϊλάνδη, Ινδία, Κίνα, Ολλανδία, Ουκρανία, Ρουμανία, Ισπανία, Βουλγαρία και Κύπρο.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo με τη στήριξη των υπουργείων Τουρισμού, Ναυτιλίας, Αιγαίου, Ανάπτυξης, αλλά και των φορέων του τουριστικού κλάδου.

Πρόκειται για μία νέα δυναμική εκθεσιακή πρόταση απόλυτα στοχευμένη στην προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά.

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου λαμβάνει μέρος με δικό της χώρο, στον οποίο έχουν προσκληθεί να φιλοξενηθούν Δημόσιοι Φορείς (Δήμοι), Εμπορικά Επιμελητήρια και Ενώσεις Ξενοδόχων από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης επαγγελματίες που ασχολούνται με την κρουαζιέρα, την ακτοπλοΐα και τα σκάφη αναψυχής.

Οι επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς θα έχουν τη δυνατότητα με προγραμματισμένες και άρτια οργανωμένες επαγγελματικές συναντήσεις Β2Β να δώσουν ιδιαίτερη ώθηση στην πραγματοποίηση σημαντικών εμπορικών συμφωνιών με τουριστικές επιχειρήσεις ιδίως του εξωτερικού.

Ειδικά για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στο εξωτερικό, στα πλαίσιο της έκθεσης θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα “Meet The Greeks”. Στόχος του προγράμματος είναι να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον διεθνών δικτύων Buyers και Tour Operators του εξωτερικού. Η Έκθεση φιλοδοξεί να δημιουργήσει σε όλο τον Εκθεσιακό και Συνεδριακό χώρο δυναμικά business corners έτσι ώστε η όλη διοργάνωσή τους να λειτουργήσει πολλαπλασιαστικά για εκθέτες και εμπορικούς επισκέπτες.

Η Διεθνής Έκθεση “Greek Tourism Expo 2014” θα πλαισιωθεί από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με κορυφαίο το Διεθνές Συνέδριο “Ο Ελληνικός Τουρισμός στη νέα εποχή”. Μέσα από τις δράσεις της, επιδιώκει να προβάλει όλα τα είδη κλασσικού και εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα, με στόχο κυρίως την προσέλκυση αγοραστών από το εξωτερικό, προσφέροντας μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης για τη δημιουργία σημαντικών εμπορικών συνεργασιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου