Με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ξεκίνησε άτυπα την προηγούμενη εβδομάδα, η προετοιμασία της Α.Ε. Δικαίου για τη συμμετοχή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία! Έτσι, όλοι οι αθλητές- ανά γκρουπ 4-5 ατόμων- εξετάστηκαν από ιατρό για να συμπληρωθούν τα απαραίτητα έγγραφα, πριν ξεκινήσουν από σήμερα οι προπονήσεις στο κλειστό.
Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ισχύει, αποτελεί ισχυρή σύσταση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α., να γίνει η θεώρηση/ ανανέωση της Κάρτας Υγείας για όλους τους αθλητές, πριν την επιστροφή στις οργανωμένες προπονήσεις έτσι ώστε να συνοδευθεί από τη σχετική ιατρική εξέταση. Στο πλαίσιο των εξετάσεων για την Κάρτα Υγείας, στο στάδιο της λήψης ιατρικού ιστορικού και προκειμένου να ληφθεί υπόψη η ιδιαιτερότητα της περιόδου λόγω της πανδημίας COVID-19, θα συμπληρωθεί και το “έντυπο προ-αγωνιστικού ιατρικού ιστορικού αθλητών”.
Οι παίκτες του Δημήτρη Τζομάκα (που θα έχει συνεργάτη τον Γιάννη Παπούλη) θα πατήσουν στο -ολοκαίνουργιο- παρκέ του κλειστού την Δευτέρα, όπου καθημερινά θα προπονούνται εν όψει της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΟΚ, αναμένεται να γίνει και η κλήρωση των πρωταθλημάτων Εθνικών κατηγοριών.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ