ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Ξανά πιάνουν δουλειά ενόψει προετοιμασίας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ροδος- Πανιώνιος

Μετά από την ανα­γκα­στική παύση λόγω της πυρ­κα­γιάς, όπου είχε ανα­στεί­λει όλες τις λει­τουρ­γίες του, ο Α.Σ. Ρόδος… βάζει και πάλι μπρος.

Τα «ελάφια» με ανα­κοί­νωση που εξέ­δω­σαν ενη­μέ­ρω­σαν ότι η πρώτη συγκέ­ντρωση θα γίνει την Κυριακή 6 Αυγού­στου, η προ­ε­τοι­μα­σία θα διε­ξα­χθεί στον Προφήτη Ηλία και ότι μέσα στην εβδο­μάδα που ήδη δια­νύ­ουμε θα ανα­κοι­νώ­σουν ποδο­σφαι­ρι­στές για την περαι­τέρω ενί­σχυση του έμψυχου δυνα­μι­κού.

Φυσικά οι «πρά­σι­νοι» δεν ξέχασαν να ευχα­ρι­στή­σουν τους απλούς πολίτες και τους εθε­λο­ντές που έδωσαν την μάχη με την πύρινη λαίλαπα για να δώσουν το νησί μας.

Στη σχετική ανα­κοί­νωση ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Η Ρόδος το τελευ­ταίο εγκλη­μα­τικό δεκα­ή­μερο που το νησί μας και­γό­ταν, είχε ανα­στεί­λει πλήρως όλες τις λει­τουρ­γίες της. Το λιγό­τερο που θα μπο­ρού­σαμε να πούμε είναι ένα τερά­στιο ευχα­ρι­στώ, στους απλούς πολίτες, τους εθε­λο­ντές μας που ρίχθη­καν στις φλόγες για να σώσουν τον τόπο μας.

Ξεκι­νάμε!

Οι ποδο­σφαι­ρι­στές της ομάδας μας την Κυριακή 6 Αυγού­στου θα έρθουν στη Ρόδο. Η προ­ε­τοι­μα­σία μας θα γίνει στον Προφήτη Ηλία με σκοπό την απο­μό­νωση και την έναρξη της προ­σπά­θειας για το πρω­τά­θλημα.

Έχουμε στήσει ομάδα για να ικα­νο­ποιεί και τον πιο απαι­τη­τικό. Έχουμε ετοι­μά­σει με το επι­τε­λείο μας, την πιο δυνατή Ρόδο γιατί αυτή την χρονιά, το πρω­τά­θλημα έχει κατεύ­θυνση μόνο τη Ρόδο μας!

Μέσα στην εβδο­μάδα θα ανα­κοι­νω­θούν ονόματα ποδο­σφαι­ρι­στών που θα είναι την Κυριακή στο νησί και θα εντα­χθούν στην προ­ε­τοι­μα­σία με την υπό­λοιπη ομάδα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.