Ειδήσεις

«Ανεπίτρεπτες οι κάμερες στους χώρους εργασίας»

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και εργαζόμενων σε επισιτιστικά καταστήματα της Ρόδου θέλει να καταγγείλει την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου καθώς και όλα τα επισιτιστικά καταστήματα του νησιού μας, τα οποία παραβιάζουν την αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων στους χώρους εργασίας με την χρήση κάμερας.
Ζητάμε σήμερα κιόλας την παρέμβαση του εισαγγελέα Ρόδου Κυρίου Κωνσταντίνου Μπούτσικου, όπως μεριμνήσει για την αποκατάσταση της νομιμότητας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων στους χώρους δουλειάς. Το Σωματείο μας από μεριάς του θα αρχίσει άμεσα να υποβάλλει μηνύσεις σε όσους αυθαιρετούν εις βάρος των υπαλλήλων τους.
Τέλος, καλούμε όλα τα μέλη του Σωματείου μας, τα οποία αναγκάζονται να εργάζονται υπό συνθήκες παρακολούθησης και τρομοκρατίας, να ενημερώνουν καθημερινά το Σωματείο, ώστε να μεταβαίνει στους χώρους εργασίας και να επεμβαίνει για την επίλυση του θέματος.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2241032220
Καθημερινά 9:00 – 14:00
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θανάσης Σταμούλης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος Καντής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου