ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολύστρατος: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ

Μετά από την επέ­κτα­ση της συ­νερ­γα­σί­ας τους με τον προ­πο­νη­τή Γιώρ­γο Αγ­γε­λά­κη, οι άν­θρω­ποι του Πο­λύ­στρα­του ξε­κί­νη­σαν την υλο­ποί­η­ση του προ­γραμ­μα­τι­σμού ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι «πρά­σι­νοι» των Λα­έρ­μων συμ­φώ­νη­σαν στην ανα­νέ­ω­ση της συ­νερ­γα­σί­ας τους με τρεις πο­δο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ.

Ο λόγος για τους αμυ­ντι­κούς Σω­τή­ρη Κό­νια­ρη και Άρη Καλ­λιώ­ρα και τον με­σο­ε­πι­θε­τι­κό Μι­χά­λη Γα­νω­τά­κη, οι οποί­οι θα ενι­σχύ­σουν τον Πο­λύ­στρα­το και στην σεζόν 2019-2020.

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με ότι οι επα­φές με τους υπό­λοι­πους πο­δο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος συ­νε­χί­ζο­νται και εντός των ημε­ρών ανα­μέ­νο­νται νέες συμ­φω­νί­ες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.