ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλεόβουλος: Στο στόχαστρο ο Κετσές

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΓΕΝΗΣ- ΚΕΤΣΕΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Πα­ράλ­λη­λα με τις ανα­νε­ώ­σεις οι άν­θρω­ποι του Κλε­ό­βου­λου έχουν αρ­χί­σει να ασχο­λού­νται και με τις με­τεγ­γρα­φές για την πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού τους.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», στο στό­χα­στρο των Λιν­δια­κών βρί­σκε­ται ο νε­α­ρός ακραί­ος με­σο­ε­πι­θε­τι­κός Αντώ­νης Κε­τσές.

Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής ως γνω­στόν δεν θα συ­νε­χί­σει στην ομάδα του Δι­γε­νή, με τον Κλε­ό­βου­λο να τον έχει προ­σεγ­γί­σει, εκ­φρά­ζο­ντας εν­δια­φέ­ρον για τις υπη­ρε­σί­ες του, έτσι ώστε στην πε­ρί­πτω­ση που δεν με­τα­κο­μί­σει στην Αθήνα για με­τα­πτυ­χια­κές σπου­δές, να εντα­χθεί στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό των Λιν­δια­κών για να τους βοη­θή­σει στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.