Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου του περιφερειακού φυτωρίου Μιχάλη Μπαριανάκη

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με την ψήφο τους στις 26 Μαΐου εξέλεξαν την παράταξη μας #mprosta το Νότιο Αιγαίο και Περιφερειάρχη τον Γιώργο Χατζημάρκο!

Ιδιαίτερα όμως όλες και όλους που με τιμήσετε με την ψήφο σας, ανάμεσα από 30 εκλεκτούς και αξιόλογους συν’υποψήφιους μου.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στα δύο μου παιδιά Μενέλαο και Ειρήνη γιατί μαζί τους έζησα και έδωσα ένα αγώνα έντιμο,ειλικρινή,με ολες τις δυσκολίες που αντιμετώπισα καθ’ όλη την διάρκεια του, και τους ζητώ συγγνώμη για αυτά που αντιμετώπισαν μαζί μου.

Ίσως να είναι για αυτούς μια εμπειρία για την συνέχεια.

Να συγχαρώ και να ευχηθώ όλους τούς συναδέλφους που εξελέγησαν, να εχουν καλή Θητεία και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν το Νότιο Αιγαίο #mprosta.

Η μακρόχρονη αυτή πορεία μου στα κοινά, στιγματίστηκε από την προσωπική επίθεση που δέχθηκα καθ’ όλη την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα απο αντίπαλη παράταξη και κατάντησαν την προεκλογική διαδικασία σε εκλογές των 《Μαϊμούδων》.

Λυπάμαι για ολους αυτούς που επέλεξαν να με αντιμετωπίσουν με λάσπη, και συκοφαντία.

Θα είμαι παρόν ως ενεργός πολίτης και θα τιμήσω τους 2.400 σταυρούς που μου έδωσαν οι συμπολίτες μας.

Μιχάλης Μπαριανάκης

Πρόεδρος Περιφερειακού Φυτωρίου ΑΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου