Τοπικές Ειδήσεις

Εργασίες ανάπλασης στην Ιαλυσό

Εργασίες και παρεμβάσεις ξεκίνησε η Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού στην παραλιακή όπου υπήρχε παιδική χαρά. Σύμφωνα με την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κα Στεφανία Στάγκα οι παρεμβάσεις γίνονται αυτή την περίοδο (δενδροφυτεύσεις, βαψίματα, μικρο-εργασίες, αντικαταστάσεις ιστών φωτισμού κ.λπ.)
«Η παιδική χαρά είχε κριθεί ακατάλληλη εδώ και τρία χρόνια. Οι παρεμβάσεις γίνονται σιγά σιγά από την Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού ενώ προσπαθούμε να κάνουμε και κάποια μικρά έργα στην Πλατεία Ράπτη. Όσον αφορά στην παιδική χαρά, θα απομακρύνουμε κάποια όργανα που κρίθηκαν ακατάλληλα για τα παιδιά τα οποία θα τα αντικαταστήσουμε. Το ίδιο θα κάνουμε και με το καράβι που ήταν εκεί. Όλα θα γίνουν με βάση τη νομοθεσία και με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να μην τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των παιδιών. Μέσα στους επόμενους μήνες θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες» ανέφερε στην «δ» η κα Στάγκα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου