Η σύζυγος Αναστασία και ο Ιωάννης, γιος του αγαπημένου μας και αείμνηστου πλέον Χαράλαμπου Παλογιαννίδη,

αισθανόμαστε και επιθυμούμε

να εκφράσουμε, από καρδίας, τις πιο θερμές μας ευχαριστίες, σε όλα τα μέλη της Οικογένειας, στους συγγενείς, τους φίλους και συναδέλφους, καθώς και σε όλους τους συνδημότες μας για την πάνδημη συμμετοχή τους στην κηδεία του, που τελέσθηκε την Πέμπτη 29 Μαρτίου στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών της πόλεως  Ρόδου, αλλά και για την ανθρώπινη συμπαράστασή τους στο βαρύτατο πένθος μας.

          Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη και Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου κ. κ. Κύριλλο, για την τιμή που επιφύλαξε στον εκλιπόντα και στην οικογένεια μας, με την παρουσία και την ενεργό συμμετοχή του στην Εξόδιο Ακολουθία, καθώς και τους σεβασμιότατους ιερείς και ιεροψάλτες που πλαισίωσαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη.

         Επίσης, θερμά ευχαριστούμε, τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χαρ. Κόκκινο, τους διατελέσαντες βουλευτές, περιφερειάρχες, νομάρχες, δημάρχους και συμβούλους όλων των βαθμίδων της Τ.Α., και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων για την τιμητική τους παρουσία.

      Πολλές ευχαριστίες και στους εκφωνήσαντες επικήδειο λόγο για τον εκλιπόντα: Τον κ. Γ. Νικητιάδη, πρώην υφυπουργό Τουρισμού, τον κ. Άρη Σουλούνια, αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ελλάδος, τον κ, Αντώνη Καμπουράκη, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, τον κ. Μαν. Γλυνό, πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ροδίων, τον κ. Άρη Δημόπουλο και την κ. Ελένη Παππά, μέλη και στελέχη της Λέσχης Λάιονς Ρόδου.

     Ευχαριστίες, τέλος, σε όσους πρόσφεραν στεφάνια ή ενίσχυση σε ευαγή ιδρύματα και γενικά, σε όλους όσοι βρέθηκαν κοντά μας στις δύσκολες ώρες της μεγάλης δοκιμασίας και της βαθειάς μας θλίψης.

    Ευχόμαστε, από καρδιάς, ο Πανάγαθος Θεός να χαρίσει σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή, γιατί με την παρουσία τους απάλυναν τον πόνο μας για τον αδόκητο χαμό του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα.

      Ας είναι η μνήμη του αιωνία κι ελαφρύ το χώμα που ήδη τον σκεπάζει. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

 

Με σεβασμό και άπειρες ευχαριστίες

Εκ μέρους της Οικογένειας Χαράλαμπου Παλογιαννίδη

Η σύζυγος Αναστασία, ο υιός Ιωάννης,

οι γονείς και τα αδέλφια.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ