Ειδήσεις

Χ. Χατζηευθυμίου: «Λύσεις υπάρχουν και θα παλέψουμε για αυτές»

Τη δυτική πλευρά της Ρόδου και τα χωριά Κατταβιά, Λαχανιά. Μεσαναγρό, Ασκληπειό, Πυλώνα, Μάσσαρι και Μαλώνα επισκέφθηκε χθες ο Χατζής Χατζηευθυμίου μαζί με στελέχη και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του.

Ο κ.Χατζηευθυμίου συναντήθηκε με πολίτες και είχε την ευκαιρία να αναλύσει το σχέδιο του για ένα νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας του Δήμου Ρόδου, το οποίο περιλαμβάνει την εκχώρηση συγκεκριμένων αρμοδιοτήτων και πόρων στα συμβούλια των δημοτικών ενοτήτων αλλά και στα τοπικά συμβούλια. Αναφερόμενος σε αυτό ο κ.Χατζηευθυμίου τόνισε:

”Λύσεις υπάρχουν και είμαστε εδώ για να παλέψουμε για αυτές. Αρκεί να μην τις εμπιστευθούμε σε αυτούς που μπορούσαν αλλά δεν τόλμησαν. Το σχέδιο μας έχει ριζοσπαστικά αλλά και ρεαλιστικά στοιχεία. Βάζει τέλος στο δήμο-γραφειοκράτη, δίνει ελπίδα και προοπτική στις δημοτικές ενότητες.

Είναι η μόνη διέξοδος για να αποκτήσουν ξανά ζωή τα χωριά της Ρόδου, για να αποκτήσουν ρόλο και οντότητα τα τοπικά συμβούλια, για να ξανάρθει η αυτοδιοίκηση κοντά στον πολίτη.”

Την Τετάρτη 02/04/2014 στις 8 μ.μ. ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Χατζής Ν. Χατζηευθυμίου και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης μας σας καλούμε στο ΑΚΤΑΙΟΝ για την παρουσίαση της παράταξής και των προγραμματικών θέσεών μας για την επόμενη πενταετία που θα σηματοδοτήσουν την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας για πολλές δεκαετίες

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου