Αναβάλλεται όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο της Κω η τελετή θεμελίωσης του νέου δικαστικού μεγάρου του νησιού.Η τελετή είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Αναβάλλεται η τελετή θεμελίωσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω, που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου.Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο διάστημα, που θα ανακοινωθεί.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.