Αποδοκιμάστηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Μάρδας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Φάμελος προσερχόμενοι στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα.

Σύμφωνα με το Mega, αγρότες μπήκαν στην αίθουσα όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση, και ζητούσαν η συζήτηση να ματαιωθεί, ζητώντας από τον κ. Φάμελο να πάρει πίσω τις δηλώσεις του τα περί ακροδεξιών στοιχείων. Οι ίδιοι επισήμαναν ότι “συζήτηση με τα ΜΑΤ δε γίνεται”.

Προκλήθηκε ένταση, κάποιοι ήρθαν στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά αποχώρησαν με αποδοκιμασίες.

Για σήμερα, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους, οι αγρότες αποφάσισαν αποκλεισμό των Μαλγάρων μεταξύ 16:00 – 20:00. Στο σημείο έχουν σπεύσει και οδηγοί με νταλίκες σε ένδειξη συμπαράστασης στους αγρότες.

Οι αγρότες στα Τέμπη, όπου παραμένουν κλειστά έως τις 18:00 από τις 12:00 σήμερα, απειλούν με επερχόμενους 12ωρούς είτε 24ωρους αποκλεισμούς και διαμαρτυρίες σε εφορίες και δικαστήρια.

Αγρότες της Αγιάς προτίθενται να κλείσουν για δύο τουλάχιστον ώρες το δρόμο Αγιάς – Λάρισας, ώστε να μην είναι δυνατόν να εκτραπεί από εκεί η κίνηση των οχημάτων.

Share this:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ