Πολιτιστικά

Νέο Δ. Σ. στον Μορφωτικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Ασκληπιείου Ρόδου

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Μορφωτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ασκληπιείου Ρόδου όπως εξελέγησαν στις εκλογές της 3ης Ιανουαρίου 2014, καθώς και τη σύνθεση του κατόπιν αρχαιρεσιών.

Διοικητικό Συμβούλιο

Μορφωτικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Ασκληπιείου Ρόδου

Πρόεδρος

Πατούνας Γεώργιος
Αντιπρόεδρος

Πέθακα Φωτεινή
Γ.Γραμματέας

Αλεξίου Γ. Μαρία
Ταμίας

Ζανεττούλλη Ειρήνη
Σύμβουλοι – Μέλη

Στεργιάδης Χρήστος
Λαουδίκου Μαρία
Αγγελή Αργυρώ
Αναπληρωματικά Μέλη

Καραγεωργίου Γιάννης
Καραγεωργίου Φίλιππος
Kούρτη Μαγδαληνή
Εξελεγκτική επιτροπή

Γεωργά Τ. Ανδριάνα (Πρόεδρος)
Πεταλά Καλλίοπη
Γιαννά Γεωργία
Νιώθοντας απέραντη ηθική ικανοποίηση, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κατ’ αρχάς τα μέλη μας για την εκλογή μας.

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ασκληπείου, είναι ένας ζωντανός φορέας δράσης για το χωριό μας, έχοντας στο ενεργητικό του, σημαντικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες για το χωριό. Σήμερα πλαισιώνεται από ακόμη περισσότερα ενεργά μέλη όλων των ηλικιών και έχει δημιουργήσει μια σημαντική υποδομή, για την υλοποίηση των βασικών στόχων του. Συνεχίζουμε σαν Νεο Δ.Σ. έχοντας ως στόχους την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά, την προάσπιση και ανάδειξη του πολιτισμού, την ενίσχυση της παιδείας, την ψυχαγωγία των μελών μας, την προστασία σου περιβάλλοντος αλλα και τη διαφύλαξη και μετάδοση των εθίμων μας.

Το νέο Δ.Σ. ξεκινάει με πολύ όρεξη, καινοτόμες ιδέες και προπάντων πολύ καλή διάθεση να παράγει πολιτιστικό έργο. Η μεταξύ μας αλληλογνωριμία προάγει τη μεταξύ μας κατανόηση και συνεννόηση, γεγονός που εδραιώνει περαιτέρω τη δημιουργία ενός πραγματικά ενωμένου Συλλόγου.

Για το Δ.Σ.

Η Γ. Γραμματέας

Αλεξίου Γ. Μαρία

Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Ασκληπιείο Ρόδου, Νότια Ρόδος, Τ.Κ. 85109

Πρόεδρος: Πατούνας Γεώργιος

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Αλεξίου Μαρία

e-mail: posyas@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/politistikos

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου