Αθλητικά

Το Δ.Σ. για τη λειτουργία της Ακαδημίας Κω

Χθες, έγινε η δεύτερη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του νεοσύστατου σωματείου Ακαδημία Κω, στα γραφεία του συλλόγου. Μετά τις εκλογές της 3ης Δεκεμβρίου και τη συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου κατά την πρώτη συνεδρίαση, τα μέλη της Ακαδημίας Κω υπό τον πρόεδρο Παναγιώτη Τζαμάλη, συζήτησαν θέματα για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς, προκειμένου η Ακαδημία Κω να σταθεί επάξια και να ανταποκριθεί πλήρως, με ποιότητα, νομιμότητα και αγωνιστική επάρκεια, τιμώντας έτσι όλους τους ανθρώπους που στήριξαν τη δημιουργία αυτού του νέου σωματείου και το νησί της Κω, σε κάθε δραστηριότητα που θα αναπτυχθεί την ερχόμενη χρονιά.
Μέσα από αυτήν την προσπάθεια η Ακαδημία Κω είναι έτοιμη να υποδεχθεί στις τάξεις της κάθε παιδί- αθλητή από την ηλικία των 5 ετών μέχρι και ενήλικες αθλητές και να προσφέρει σε αυτούς όλα όσα απαιτούνται από ένα σύγχρονο και προοδευτικό σωματείο, συμβάλλοντας έτσι στην πρόοδο των αθλητών σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.
Οι προπονήτριες του σωματείου, Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή (προπονήτρια ποδηλασίας) και Καρολίνα Μακρόγλου (γυμνάστρια, απόφοιτη του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού), ο βοηθός προπονητή Εμμανουήλ Πεδιαδιτάκης και όλα τα μέλη του ΔΣ, μέσα από τη συνεδρίαση δεσμεύθηκαν για την στήριξή των αθλητών του σωματείου και την ετοιμότητά τους να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις που δημιουργούνται από τη ραγδαία ανάπτυξη του ποδηλάτου στην Κω, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διάδοση της φήμης του νησιού μας ως νησί του ποδηλάτου. Ο πρόεδρος, τα μέλη και το προπονητικό επιτελείο εύχεται σε όλους καλή χρονιά, με υγεία οδική ασφάλεια και ευχάριστες ποδηλατικές δραστηριότητες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου