Τοπικές Ειδήσεις

Επιστολή Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου για το νέο έτος

Aγαπητοί μου συμπατριώτες,

Ο χρόνος που φεύγει ήταν χωρίς καμιά αμφιβολία ένας πάρα πολύ δύσκολος χρόνος. Η πανδημία κυριάρχησε στην κοινωνική και οικονομική ζωή των νησιών μας, της χώρας και ολόκληρου του πλανήτη. Οι περιορισμοί στη διασκέδαση, στις μετακινήσεις, στις κοινωνικές συναναστροφές έχουν επηρεάσει αρνητικά την ψυχοσύνθεση μας. Και αυτά φαντάζουν ως τίποτα, αν θυμηθούμε τους συμπατριώτες μας που χάσαμε. Δυστυχώς όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα ισχυρό κύμα , που μας υποχρεώνει να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση. Δίνουμε τη μάχη της γενιάς μας και πρέπει να βγούμε κερδισμένοι και ενωμένοι.

Θέλω να ευχηθώ τώρα, κοντά στη δύση του παλαιού χρόνου και στη χαραυγή του νέου χρόνου, να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς. Χωρίς την υγεία δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα, ούτε οικονομία, ούτε ανάπτυξη, ούτε κοινωνική ζωή. Το μήνυμα μας για το 2022 είναι «Προσέχουμε για να είμαστε υγιείς».

Στους ομογενείς μας όλους, από την Αστυπάλαια, την Κάλυμνο, τη Λέρο, την Πάτμο τους Λειψούς και το Αγαθονήσι, θα στείλω τις ίδιες ευχές για υγεία, ασφάλεια και το καλοκαίρι να τους δούμε πάλι κοντά μας. Στους ναυτικούς μας γαλήνιες θάλασσες και σύντομα στο σπιτικό τους.

 

Χρόνια Πολλά

Καλή Χρονιά

Ο Έπαρχος

Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου