Αθλητικά

Μιχάλης Κοντού: «Τέλος στην μετεγγραφολογία»

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλυθιών Μιχάλης Κοντού, ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραχωρηθεί κανένας ποδοσφαιριστής του συλλόγου, ούτε θα αποκτηθεί κάποιος στην χειμερινή περίοδο, βάζοντας τέλος στην μετεγγραφολογία που είχε αναπτυχθεί στο τελευταίο χρονικό διάστημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Από την στιγμή που οι προτάσεις που δέχθηκα για την παραχώρηση των παικτών δεν με ικανοποίησαν, βάζω τέλος στην μετεγγραφολογία.
Οι παίκτες θα πρέπει να συγκεντρωθούν στην ομάδα και να αποδείξουν πράγματα εντός του αγωνιστικού χώρου.
Τέλος, δεν θα κάνουμε καμία μετεγγραφή αυτή την περίοδο. Έχουμε αδυναμίες, αλλά θα καλυφθούν από το εφηβικό τμήμα».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.