Τοπικές Ειδήσεις

Γεύμα αγάπης από τον Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου

Όπως κάθε χρόνο ο Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας Ρόδου, δείχνοντας την ευαισθησία του προς τους μοναχικούς συμπολίτες μας , τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων, διοργάνωσε γεύμα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019, στην ταβέρνα ¨Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΤΙΣΣΑ ¨.

Σ΄ αυτό συμμετείχαν 80 συμπολίτες μας , ωφελούμενοι του προγράμματος της Δομής Παροχής Συσσιτίου και εξυπηρετούμενοι των προγραμμάτων του Δ.Ο.Π.

Οι συμμετέχοντες γευμάτισαν με πλούσια εδέσματα και διασκέδασαν ακούγοντας ζωντανή μουσική .

Παρευρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ευδοκία Πάττα – Αποστολίδη καθώς και τα μέλη του Δ.Σ του Δ.Ο.Π , η κ. Μάνθα Ζιώγου – Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ρόδου , ο κ. Ιωάννης Τσαγγάρης , ο κ. Γεώργιος Πιπής και ο κ. Ματθαίος Παυλίδης .

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος , Πρόεδρος του Δ.Ο.Π. χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε εκ μέρους του Δημάρχου και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , Υγεία , Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου