Τοπικές Ειδήσεις

«Επιχορήγηση του Δήμου Ρόδου για την κάλυψη δαπανών της αθλητικής αποστολής Ρόδου που συμμετέχει στα Island Games 2019»

«Αέρα στα πανιά» της αθλητικής αποστολής της Ρόδου στα Island Games 2019, στο Γιβραλτάρ, βάζει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνεχίζοντας την ενίσχυση δράσεων για την προβολή του Αιγαίου στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το Υπουργείο επιχορηγεί τους Νησιωτικούς Δήμους για την υποστήριξη και βελτίωση του κοινωνικού, πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου των κατοίκων των νησιών.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός ενέκρινε, στο πλαίσιο αυτό την επιχορήγηση του ποσού των 3.000 € προς τον Δήμο Ρόδου, προκειμένου να καλυφθεί μέρος των δαπανών της συμμετοχής της αθλητικής αποστολής της Ρόδου στα Island Games 2019, στο Γιβραλτάρ. Η χρηματοδότηση γίνεται, μέσω του προϋπολογισμού της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός ανέφερε: «Το να εμπνεύσουμε τους νέους ανθρώπους ώστε να συμμετέχουν σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις και να παραμένουν στον τόπο τους, είναι μόνιμη έγνοια μας. Δράσεις και προγράμματα στα οποία δραστηριοποιούνται οι νησιωτικοί δήμοι με σκοπό να προβληθεί η χώρα μας στο εξωτερικό, θα μας βρίσκουν πάντα στο πλευρό τους».

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου