Αθλητικά

Η κλήρωση του εργασιακού τουρνουά

Έγινε με φυσική παρουσία ενός εκπροσώπου από κάθε ομάδα στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου η κλήρωση του εργασιακού (ανοιχτού) πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εργασιακό τουρνουά θα «στολίσει» με την παρουσία της ως 17η ομάδα μία μικτή ομάδα γυναικών και ανδρών,η βάση της οποίας αποτελείται από τη γυναικεία ομάδα του Διαγόρα,με επικεφαλείς τις Γεωργία Βελούδου και Ευτυχία Γαλαχουσίδη,οι οποίες θα μας συστηθούν ως “Killers L&G”,η οποία θα αγωνίζεται άνευ βαθμολογικού συναγωνισμού με συγκεκριμένη σειρά με τις περισσότερες ομάδες του τουρνουά, αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο 13-14/11 εναντίον του Ηρακλή Μαριτσών. Στόχος της συμμετοχής της ομάδας αυτής είναι τα κορίτσια του Διαγόρα να μή μείνουν ανενεργά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο λόγω μή διεξαγωγής του τοπικού γυναικείου πρωταθλήματος.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε κατά την διαδικασία παραλαβής των δικαιολογητικών η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων(ποσοστό περίπου στο 90%) είναι εμβολιασμένοι και το υπόλοιπο 10% είτε είναι ήδη νοσήσαντες είτε θα αγωνίζονται υποχρεωτικά με rapid test την ημέρα του αγώνα ή PCR 72 ωρών,όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.Το σύνολο των συμμετεχόντων αθλητών είναι 305 αθλητές ή αθλήτριες! Τέλος,αποφασίστηκε από κοινού μεταξύ των ομάδων να οριστεί μία πενταμελής επιτροπή, η οποία και ορίστηκε- σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του Κολλεγίου Ρόδου- η οποία θα έχει την εποπτεία του τουρνουά και σε συνεργασία με τους διαιτητές και τους κριτές των αγώνων μέσα στην εβδομάδα να καθορίσουν τις ποινές του τουρνουά,οι οποίες θα γίνουν γνωστές σε όλες τις ομάδες πριν την έναρξη του,προκειμένου να διασφαλιστεί η άρτια οργάνωση και λειτουργία του!
Από τη διαδικασία αυτή πρόεκυψαν οι εξής όμιλοι:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
1)Underdogs
2)Δωριέας Νεοχωρίου
3)Οικονομικό Επιμελητήριο
4)Ηρακλής Μαριτσών
5)Blue Seltics
6)Diamonds by army gate
7)Βενετόκλειο
8)The Villagers
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6-7/11):
Ηρακλής Μαριτσών-Blue Seltics
Δωριέας Νεοχωρίου-The Villagers
Οικονομικό Επιμελητήριο-Βενετόκλειο
Underdogs-Diamonds by army gate
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
1)Crows
2)The Epavlis cafe
3)Sin dream
4)Διγενής Κοσκινού/Pick n roll
5)Δωριείτες
6)Villanova
7)Giallorossi
8)Σταυρός Καλυθιών
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13-14/11):
Διγενής Κοσκινού/Pick n roll-Sin dream
Giallorossi-Crows
The Epavlis cafe-Σταυρός Καλυθιών
Δωριείτες-Villanova

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου