Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών και στις διαπιστωτικές πράξεις.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Α.Ε. Κως- Δόξα Καρδάμαινας στις 24/10 (2η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Καρδάμαινας, Π. Καράλιαμη ποινή μιας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. ΙΙΙ του Π.Κ.).
Άρης Αρχαγγέλου- Ευκλής στις 24/10 (2η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Άρη Αρχαγγέλου, Π. Καλοπήτα ποινή δύο αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (έπιασε αντίπαλο από το λαιμό) (άρθρο 10’ παρ. 1β’ του Π.Κ.).
Δαμάγητος- Ηρακλής Λάρδου στις 25/10 (1η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Λάρδου, Γ. Βενετσάνο ποινή μιας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ. Ι του Π.Κ.).
Α.Σ. Τήλος- Εθνικός Αρχίπολης στις 27/10 (1η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Τήλος, Ηρ. Σακελλάρη ποινή μιας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α’ περ.Ι του Π.Κ.).
Διαπιστωτικές πράξεις (αποβολές παραγόντων- προπονητών)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 1 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Νηρέας -Πολύστρατος που διεξήχθη στο γήπεδο Κρεμαστής στις 25/10/2020, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Ι. Κρητικού του σωματείου Πολύστρατος και δη του δηλωθέντος ως προπονητού αυτού, κ. Ιωάννη Κρητικού. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 1 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Νηρέας -Πολύστρατος που διεξήχθη στο γήπεδο Κρεμαστής στις 25/10/2020, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του Ελ. Χριστοφόρου του σωματείου Πολύστρατος και δη του δηλωθέντος ως εκπροσώπου αυτού, κ. Ελευθερίου Χριστοφόρου. Με βάση σχετική εντολή του Διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου