ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Παιδάκια τα περισσότερα δυστυχώς…” Ο Λιμενάρχης Καλύμνου για την τραγωδία (βίντεο)

news room 1 λεπτό ανάγνωση
δημοσίευμα

Δηλώ­σεις του Λιμε­νάρχη Καλύ­μνου Πλω­τάρχη Ιωάννη Καρα­τζιούνη, για το τραγικό ναυάγιο που συνέβη στην θαλάσ­σια περιοχή Καλο­λί­μνου -Καλύμνου.

Η ενη­μέ­ρωση έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί, μετά από σχετική ερώτηση που τέθηκε από τα τοπικά μέσα kalymnos-news.gr και ΑΙΓΑΙΟ TV.

Οι έρευνες στην περιοχή του ναυα­γίου συνε­χί­ζο­νται,ενώ το μισο­βυ­θι­σμένο ξύλινο σκάφος έχει ρυμουλ­κη­θεί στον εξω­τε­ρικό μόλο του λιμένος Καλύ­μνου και σε έρευνα που έγινε από δύτη, εντο­πί­στη­καν στα αμπάρια του, τα πτώματα μίας γυναί­κας και ενός μικρού κορι­τσιού.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.