Ειδήσεις

Κατέκτησε την πρωτιά η φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Κατέκτησε την πρωτιά η φοιτητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την επιχειρηματική ιδέα «Smartups».

Την πρωτιά στη θεματική κατηγορία στην οποία συμμετείχαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας «Aegean Startups», που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, κατέκτησαν φοιτητές δύο Τμημάτων της Σχολής Θετικών Επιστημών που λειτουργεί στη Σάμο.

Πρόκειται για την ομάδα με την επιχειρηματική ιδέα “Smartups», που κατέλαβε την πρώτη θέση στη θεματική ενότητα “Πληροφορική – Τηλεπικοινωνίες – Διακυβέρνηση – Κοινωνία”.

Η ομάδα αποτελείται από τους φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων Γιάννη Κωνσταντινίδη, Χρήστο Σωτηρέλη και Ζαχαρία Μιτζέλο, καθώς και τον Αριστοτέλη Καλπακίδη, φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών – Κατεύθυνση Μαθηματικών.

Βραβεύτηκαν μεταξύ των τεσσάρων ομάδων με τις καλύτερες καινοτόμες ιδέες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας “του Αιγαίου Startups», σε ειδική ημερίδα που διοργάνωσε η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας, σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου