Ειδήσεις

Περισυλλογή αιγοπροβάτων από κλιμάκιο Δήμου και ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προσπάθεια περισυλλογής ανεπιτήρητων αιγοπροβάτων σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου του νησιού, από κλιμάκια του Δήμου Ρόδου και της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης στην εθνική οδό, αμέσως μετά τα Κολύμπια, τα στελέχη του δήμου και της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, συνοδεία αστυνομικών οργάνων, μάζεψαν 30 κατσίκια τα οποία οδηγήθηκαν αμέσως στα σφαγεία. Το κρέας των αιγοπροβάτων θα δοθεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των ιδρυμάτων του νησιού.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα Γιώργο Πόκκια,  από τις προσπάθειες των ανδρών των μικτών κλιμακίων, περισυνελέγησαν τις τελευταίες ημέρες συνολικά 80 ανεπιτήρητα  αιγοπρόβατα.
«Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες με στόχο την ασφάλεια των οδηγών αλλά και την προστασία της χλωρίδας σε διάφορες περιοχές του νησιού» επεσήμανε ο αντιδήμαρχος, ενώ απευθυνόμενος στους κτηνοτρόφους ζητεί να επιτηρούν περισσότερο τα αιγοπρόβατα τους και να τα περισυλλέγουν στους νόμιμους βοσκότοπους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου