Με 13 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα MTB Δωδεκανήσου που έγινε την Κυριακή στην περιοχή του Αγίου Σουλά.
Τα παιδιά του Ομίλου κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ανάγκες του αγώνα και να διακριθούν, με κορυφαία την Χριστίνα Ντρίτση που πήρε την πρωτιά στην κατηγορία Μίνι Μικρά Κορίτσια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος:
«Η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου διοργάνωσε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στον Άγιο Σουλά Ρόδου, το Περιφερειακό Πρωτάθλημα MTB Δωδεκανήσου με μεγάλη επιτυχία, και μεγάλη συμμετοχή με 108 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.
Ο Κωακός Όμιλος Ποδηλασίας συμμετείχε με 13 αθλητές εκ των οποίον οι τέσσερις ανήκουν αγωνιστικά στον Π.Ο. Κω.
Το σύνολο των αθλητών μας, αγωνίστηκε σε 4 κατηγορίες και κατάφερε να έχει νικήτρια, στην κατηγορία Μίνι Μικρά Κορίτσια, την Χριστίνα Ντρίτση που είναι η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου για το 2020 με δεύτερη την επίσης δικιά μας Αγγελική Αλευράκη. Οι δύο μικρές αθλήτριες , ξεκίνησαν τον αγώνα από την αρχή πολύ δυνατά συνεργάστηκαν και τις 8 στροφές και πέρασαν την γραμμή του τερματισμού αγκαλιά.
Στην κατηγορία Μίνι Μικρά Αγόρια, έντονη ήταν η παρουσία των μικρών μας, αφού με τέσσερις αθλητές καταφέραμε 3 θέσεις στην πρώτη 6αδα με 3ο τον Κωνσταντίνο Καραμέτση, 4ο τον Μανώλη Παπαϊωάννου και 5ο τον Χρήστο Παπαμαργαρίτη, ενώ λίγο πίσω ήταν ο Χάρης Πάνης στον πρώτο του αγώνα.
Στα Μίνι Μεγάλα Αγόρια, η άψογη συνεργασία των παιδιών κατάφερε να ξεκολλήσουν 4 αθλητές εκ των οποίων οι δύο από την ομάδα μας, που τελικά κατέκτησαν και τα δύο μετάλλια: 2ος ο Γιάννης Αλευράκης και 3ος ο Νικόλαος Χόνδρος, ενώ στην πρώτη δεκάδα ακολούθησαν ο Δημήτρης Κώστογλου που βοήθησε τους δύο παραπάνω και ο Νικόλας Κωστογλάκης στον πρώτο του αγώνα.
Στην κατηγορία Παίδων, ο Αλής Κιοτσέογλου στον πρώτο του αγώνα MTB έμεινε 2ος και πολλά υποσχόμενος πίσω από τον φετινό πρωταθλητή Ελλάδα Μιχάλης Σαββάκη από το Ροδήλιο Ρόδου, ενώ ο Ιωάννης Κάππας στον πρώτο του αγώνα τερμάτισε 6ος .
Μεγάλη η ευθύνη, απέναντι σε γονείς και χορηγούς, αφού για άλλη μια φορά, η όλη μετακίνηση καλύφθηκε από τις χορηγίες. Μεγάλη και η χαρά από τα παιδιά, για εμάς, αφού καταφέραμε να έχουμε 13 μικρούς έως πολύ μικρούς αθλητές σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα.
Οφείλουμε λοιπόν, άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ για την φετινή μας συνεργασία:
Στην BLUE STAR FERRIES, στο ARCHON YACHITING and YACHT MANAGEMENT Πέπος Ριτσιάρδης, στο SERNIKOS BIKES Ευστράτιος Σερνικός, στο Φιλοσοφίες Καφέ, στο Pergaminos cars Απόστολος Περγαμηνός, στο BERTO LUCCI, στο Skipper Cafe bistro restaurant Αντώνης Ντρίτσης και στο Zaman fu cafe Χασάν Σακκίογλου.
Επίσης να ευχαριστήσουμε προσωπικά , τον κύριο Γιάννη Παπασταματάκη πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας Δωδεκανήσου για την μεταφορά των ποδηλάτων από την Ρόδο στον χώρο του αγώνα και την επιστροφή τους στο πλοίο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα Μ.Μ.Ε. και τους δημοσιογράφους τους, που καλύπτουν με εξαίρετο επαγγελματισμό, όλες τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Κωακού Ομίλου Ποδηλασίας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ