Στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο προπονητής της ΠΑΕ Ιάλυσος Βαγγέλης Χαντές, προκειμένου να παρακολουθήσει μέρος της προπόνησης της ομάδας Νέων των «τοξοβόλων».
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βαγγέλης Χαντές μίλησε στους ποδοσφαιριστές, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι τους ζήτησε να συνεχίσουν την εντατική δουλειά, καθώς θα βρίσκεται κοντά τους και θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους.
Παράλληλα τούς επεσήμανε ότι τα παιδιά που προωθήθηκαν στην ΠΑΕ δεν θα είναι τα μοναδικά, καθώς στην διάρκεια της σεζόν 2020-2021 θα καλέσει και άλλους ποδοσφαιριστές για να προπονηθούν με την επαγγελματική ομάδα και ότι είναι στο χέρι τους να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ της ΠΑΕ, καθώς φιλοσοφία της διοίκησης, αλλά και δική του, είναι να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς, ντόπιους ποδοσφαιριστές.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της «δσπορ», πρόθεση του Βαγγέλη Χαντέ είναι στην διάρκεια της σεζόν, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα να προπονεί ο ίδιος την ομάδα των Νέων του ΓΑΣ Ιάλυσος, φυσικά σε συνεργασία με τον Λάζαρο Θρουμουλόπουλο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ