Η Greek Tourism Expo 2017 θα υποδεχτεί 150 Hosted Byers (επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής σκηνής) από 40 και πλέον χώρες και οι επαγγελματικές συναντήσεις που αναμένεται να διεξαχθούν στο πλαίσιο της έκθεσης, θα ξεπεράσουν τις 6.000

Νέα δεδομένα στην αγορά του επαγγελματικού τουρισμού θέλει να δημιουργήσει η τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo 2017, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στην τέταρτη κατά σειρά διοργάνωσή της, η Greek Tourism Expo 2017, όπως τονίστηκε σε σημερινή εκδήλωση, θα είναι ανανεωμένη σε θεματολογία και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της αγοράς, ενώ θα δώσουν το «παρών» ως εκθέτες, δεκάδες επαγγελματίες.

Η Greek Tourism Expo 2017 θα υποδεχτεί 150 Hosted Byers (επαγγελματίες της διεθνούς τουριστικής σκηνής) από 40 και πλέον χώρες και οι επαγγελματικές συναντήσεις που αναμένεται να διεξαχθούν στο πλαίσιο της έκθεσης, θα ξεπεράσουν τις 6.000.
Βασικός κορμός της έκθεσης θα είναι η ανάδειξη του τουρισμού πολυτελείας, οι αποδράσεις μικρής διάρκειας (City Break), ο εναλλακτικός αλλά και ο γαστρονομικός τουρισμός.

Έμφαση, εξάλλου, θα δοθεί στον ιατρικό τουρισμό, με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, να τονίζει από το βήμα της σημερινής εκδήλωσης, ότι η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει επάξια μερίδιο από την αγορά του ιατρικού τουρισμού, που σε παγκόσμια κλίμακα αγγίζει τα 40 δισ. ευρώ.

Στην φετινή Greek Tourism Expo, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο θα υπογράψει το νέο σήμα ποιότητας των καταλυμάτων της χώρας, ως Boutique Hotel ενημερώνοντας τους επαγγελματίες για την ανάγκη πιστοποίησης αυτών.

Τέλος, στις εγκαταστάσεις της έκθεσης θα παρουσιαστεί, για πρώτη φορά, ένα πρότυπο βιοκλιματικό ξενοδοχείο το οποίο επιμελήθηκε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, με στόχο να αναδείξει την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος του περιβάλλοντος και της οικονομίας.

protothema.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ