Με εφόδιο την προεργασία που έκαναν κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων προπονήσεων του καλοκαιριού, θα μπουν αύριο στο γήπεδο του Έμπωνα οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Της πρώτης προπόνησης θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και η αλήθεια είναι πως ο προπονητής Φιλήμονας Μιχαλάκης θα χρειαστεί μία… άνωθεν βοήθεια, προκειμένου να εξορκίσει την ατυχία. Κι αυτό διότι ο πρώτος τραυματισμός και μάλιστα σοβαρός κατεγράφη την περασμένη Τετάρτη, σε μία ανύποπτη στιγμή κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού.
Ένα γλίστρημα, το οποίο ακολούθησε μία άσχημη προσγείωση στο χορτάρι, είναι πιθανό να οδηγήσει τον άτυχο αμυντικό Παναγιώτη Ντελλάκη στο χειρουργείο, καθώς η πρώτη διάγνωση περιγράφει την ύπαρξη πολλαπλών καταγμάτων.
Ως εκ τούτου, ο ποδοσφαιριστής τίθεται νοκ άουτ και θα λείψει για καιρό, όπως και ο ακραίος μέσος Αντώνης Κατωτικίδης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στον ώμο και αναμένεται να ενισχύσει την Αναγέννηση στο τέλος του 2020.
Την τριάδα των απόντων συμπληρώνει ο αμυντικός Χρήστος Τσιώνης, ο οποίος εργάζεται στην Κω και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Φιλήμονα Μιχαλάκη λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι «ετοιμοπόλεμοι», αν και λίγοι εξ αυτών δεν θα έχουν τη δυνατότητα να είναι συνεπείς στο καθημερινό τους ραντεβού στο γήπεδο, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ