Ειδήσεις

Vodafone: Έπεσαν ίντερνετ και τηλεφωνία

Πολλά προβλήματα εντοπίζονται από τις πρώτες πρωινές ώρες στο δίκτυο της Vodafone με συνδρομητές σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη να καταγγέλλουν αδυναμία επικοινωνίας αλλά και απουσία internet.

Πρόβλημα εντοπίζεται και στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας με αποτέλεσμα να μην μπορούν επικοινωνήσουν οι συνδρομητές ώστε να καταγραφεί η ζημιά και να ενημερωθούν για την αποκατάσταση της.

Μάλιστα κάνουν λόγο για αναμονή 45 λεπτών στο τηλεφωνικό κέντρο ενώ από την εταιρεία δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε αλλά ούτε γα το χρόνο αποκατάστασης.

«Για προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο αποκαθίσταται» έκανε λόγο η εταιρεία χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες ούτε για το πρόβλημα ούτε για τον χρόνο αποκατάστασης.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου