Τοπικές Ειδήσεις

Σημαντικές διακρίσεις για τα Atrium Hotels στα βραβεία Best of the Best του Tripadvisor

Τα Ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa στην Ρόδο, που ανήκουν στον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων των κκ.Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels, έλαβαν συνολικά 8 βραβεία από το Tripadvisor στις πρόσφατες βραβεύσεις που έγιναν για τους συνεργάτες τους στην Ελλάδα, ανεξαρτήτου μεγέθους και κατηγορίας (άνω των 10.000 καταλυμάτων).

Συγκεκριμένα, έλαβαν τις κάτωθι διακρίσεις:

– Κατηγορία Top 25 Hotels — Greece (https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTop-g189398)

– #11 Atrium Platinum

– #12 Atrium Prestige

– #15 Atrium Palace

– Κατηγορία Top 25 Luxury Hotels — Greece (https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cLuxury-g189398)

– #08 Atrium Prestige

– #09 Atrium Platinum

– Top 25 Hotels for Service — Greece (https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cBestService-g189398)

– #13 Atrium Platinum

– #14 Atrium Prestige

– #24 Atrium Palace

Η επιλογή των νικητών γίνεται έπειτα από συγκέντρωση κριτικών και βαθμολογιών που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών και συγκεντρώνονται από το Tripadvisor.

Ο Κύριος Ματσίγκος δήλωσε ότι τα Atrium Hotels, επενδύοντας στο προσωπικό με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμόρφωση και στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα, πέτυχαν να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα.

Τα νέα αυτά βραβεία ανταμείβουν τον όμιλο και το προσωπικό για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες και δίνουν ώθηση και χαρά να συνεχίσουμε για περισσότερες και καλύτερες επιδόσεις αυτή την δύσκολη σαιζόν. Ευχαρίστησε δε το προσωπικό για τις βραβεύσεις αυτές, αναγνωρίζοντας ότι ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου