Τοπικές Ειδήσεις

Διευθυντής του κεντρικού Καταστήματος της ΕΤΕ στην Ρόδο ο Μανώλης Σαββής

Την απόφαση ορισμού του Μανώλη Σαββή στη θέση του διευθυντή του κεντρικού Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Ρόδο (Πλατεία Κύπρου), έλαβε μετά από σχετική διαδικασία η διοίκηση της Τράπεζας.

Ο Μανώλης Σαββής, που είναι σήμερα το αρχαιότερο στέλεχος της Τράπεζας στη Ρόδο, ασκούσε τα καθήκοντα του αναπληρωτή διευθυντή τους τελευταίους 7 μήνες.

Είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, προσελήφθη στην Εθνική μετά από πανελλήνιο διαγωνισμό το 1983 και στην τραπεζική του πορεία ασχολήθηκε με πλήθος αντικειμένων, κυρίως με θέματα χορηγήσεων μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Στη θέση του διευθυντή στο κεντρικό Κατάστημα της Εθνικής Ρόδου-461,από τα μεγαλύτερα καταστήματα της χώρας , υπηρέτησαν τα τελευταία χρόνια σημαντικοί συμπατριώτες μας όπως Μανώλης Κούκουλας, Γιώργος Μαϊλης, Γιάννης Διακομανώλης, Ηλίας Ηλιάδης.

Ο νέος Διευθυντής Μανώλης Σαββής είναι γνωστός και αποδεκτός στην τοπική κοινωνία, γεγονός που επιβεβαιώθηκε με την συνεχή συμμετοχή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1995 έως και το 2012. Αρχικά ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών στην πόλη της Ρόδου, δύο (2) τετραετίες ως Δήμαρχος Νότιας Ρόδου και στη συνέχεια ως Αντιδήμαρχος του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου του νησιού.

Από 1/1/2013 επέστρεψε στην εργασία του στην Εθνική Τράπεζα όπου τα τελευταία χρόνια είχε τη θέση του Υποδιευθυντή Μεγάλων Επιχειρήσεων (Corporate Banking).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου