Ειδήσεις

Χρηματοδότηση της Σχολής Δυτών Καλύμνου από την Περιφέρεια

καταδυσεις-θάλασσα

Εγκρίθηκε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η χρηματοδότηση των 30.000 ευρώ που απαιτούνται για να λειτουργήσει και για την νέα εκπαιδευτική περίοδο η Σχολή Δυτών Καλύμνου.

Υπογράφηκε σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Καλύμνου» προϋπολογισμού 200.000 ευρώ που υλοποιείται από την Περιφέρεια .

Ξεκινά από σήμερα στην Κάλυμνο η υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας για την προστασία της ελαιοπαραγωγής καθώς και η υλοποίηση του προγράμματος της Περιφέρειας για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.