Ειδήσεις

Καταβάλλονται προσπάθειες για ανάκληση των ενστάσεων

Προσπάθεια κατευνασμού της έντασης και της αντιπαράθεσης, που έχει ανακύψει μεταξύ των μελών των δημοτικών παρατάξεων «Ροδίων Οραμα» και «Ροδιακή Δημιουργία», μέχρι και ανάκλησης των δικογράφων των δύο ενστάσεων, που έχουν προσδιοριστεί για να συζητηθούν την 14η Ιουλίου 2014 και αποβλέπουν στην επανάληψη των εκλογών, καταβάλλει η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Η εσωστρέφεια στην κεντροδεξιά παράταξη έχει προσλάβει ανησυχητικές διατάσεις και πιθανολογείται σφόδρα ότι οι επιπτώσεις του «πολέμου», που έχει ξεσπάσει, δεν θα καταλαγιάσουν και σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, πράγμα για το οποίο το «βαθύ» ΠΑΣΟΚ «τρίβει τα χέρια του»…

Η εσωστρέφεια που υπήρξε προεκλογικά έχει κορυφωθεί μετεκλογικά μετά την υποβολή των ενστάσεων από μέλη της παράταξης Καρίκη, που ζήτησαν την ακύρωση του συνδυασμού Χατζηευθυμίου, ο οποίος αναγκάστηκε να απαντήσει με ανάλογη ένσταση.

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι η βεβαιότητα που εκφράζεται από μέλη της παράταξης Καρίκη ότι το αποτέλεσμα των εκλογών σε περίπτωση ευδοκίμησης της ενστάσεώς τους και ακύρωσης του συνδυασμού Χατζηευθυμίου θα είναι νικηφόρο.

Είναι συγκεκριμένα να απορεί ακόμη και ο πλέον άπειρος πολιτικός παρατηρητής από πού πηγάζει η αισιοδοξία αυτή όταν τα μέλη της παράταξης Χατζηευθυμίου δεν υπάρχει πλέον περιθώριο να στηρίξουν τον συνδυασμό Καρίκη.

Πέραν τούτου εξακολουθούν να υποτιμούν την ένσταση Χατζηευθυμίου αν και το σημαντικό θέμα που απασχολεί τους νομικούς είναι πώς θα αιτιολογήσουν οι δύο αντικρουόμενες παρατάξεις το έννομο συμφέρον τους για την υποβολή των ενστάσεων.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου