Ολοκληρώνεται σύντομα η επανένταξη του τένις, σε πλήρη κανονικότητα. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σπύρος Ζαννιάς, με ανάρτηση του στη σελίδα του στο facebook, εξέθεσε τις απόψεις του, μετά από μακρά περίοδο συμμόρφωσης και πειθαρχίας στις Αποφάσεις-Οδηγίες της Κυβέρνησης:

«Ο σχολιασμός-ενημέρωση αφορά στη προετοιμασία των Σωματείων-Μελών της ΕΦΟΑ, έτσι ώστε να πιάσουν δουλειά ακόμη περισσότεροι προπονητές μας αλλά κυρίως να βγουν από την “κλεισούρα” τα παιδιά μας, των ηλικιών από 6-12 ετών.
Πιστεύω ότι, από τη προσεχή Δευτέρα, θα συμμετέχουμε όλοι στα γήπεδα με μεγάλη προσοχή.
Θα συμμετέχουν περισσότεροι αθλούμενοι, σύμφωνα με τη γεωμετρία των ανοιχτών γηπέδων Τένις, ήτοι 1 αθλούμενος /15 τ.μ.
Θα είναι ανοιχτά τα κυλικεία και οι χώροι εστίασης των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν τα Σωματεία-Μέλη της ΕΦΟΑ, σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.
Θα προγραμματιστούν Αγωνιστικές Διαδικασίες, σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα που θα συνταχθούν, με πρώτη προτεραιότητα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Σχολικό, Junior’s & Ανδρών-Γυναικών.
Θα πραγματοποιηθεί μεγάλο μέρος του υπολοίπου Αγωνιστικού Προγράμματος 2020.
Όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση της τήρησης των εγκεκριμένων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων και όσων θα συνταχθούν άμεσα, αλλά και χωρίς ακρότητες που θα θέσουν σε αμφισβήτηση όλα όσα πετύχαμε μέχρι σήμερα.
Η συνέπεια που επέδειξε η οικογένεια του Τένις, όντας παράδειγμα προς την αθλητική οικογένεια στη χώρα μας, θα πρέπει να παραμείνει ζωντανή, μέχρι το “τέλος” του κορωνοιού».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ