Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η ανοιχτή άτυπη γενική συνέλευση του Ηρακλή Μαριτσών, παρουσία αρκετού κόσμου, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στον σύλλογο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και όχι μόνο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», χθες το απόγευμα έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. με τα μέλη του να αποφασίζουν για την ημερομηνία της τακτικής γενικής συνέλευσης και των εκλογών.
Όπως όλα δείχνουν οι Μαριτσενοί, άμεσα θα ανακοινώσουν την ημερομηνία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τωρινή διοίκηση με επικεφαλής τον Μανώλη Παπαδημήτρη, θα διεκδικήσει στις εκλογές, εκ νέου τα ηνία των «πρασίνων», προκειμένου να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει στα τελευταία χρόνια.
Αποφασίζουν για την κλήρωση του Κυπέλλου
Από εκεί και πέρα, στην χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου αναμενόταν να συζητηθεί και η συμμετοχή ή όχι του Ηρακλή στην κλήρωση για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Δωδεκανήσου στο Κύπελλο Ελλάδας στην σεζόν 2020-2021.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «πράσινοι» προσανατολίζονται στο να μην δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση, ακολουθώντας τον δρόμο της ΑΕΡΑ, του Α.Σ. Ρόδος, του Α.Ο. Πυλίου, του Διαγόρα Βατίου και της Δόξας Καρδάμαινας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ