Μπορεί στο τελευταίο χρονικό διάστημα να υπάρχουν δημοσιεύματα για υποψήφια παράταξη, με επικεφαλής τον Τσαμπίκο Σταυριανό, με πρόθεση να αναλάβει τα διοικητικά ηνία του Άρη Αρχαγγέλο, ωστόσο, η τωρινή διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» είναι αυτή που θα αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας.
Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, το εκάστοτε Δ.Σ. έχει θητεία 2+1 χρόνο, επομένως η τωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον Μανώλη Βαρέλη έχει ουσιαστικά ακόμα ένα χρόνο θητείας μπροστά της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει συνεδρίαση του Δ.Σ. έτσι ώστε να ερωτηθούν τα μέλη του, αν προτίθεται κάποιο να τεθεί επικεφαλής, καθώς ο Μανώλης Βαρέλης έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν θα συνεχίσει στην θέση του προέδρου.
Εφόσον υπάρξει μέλος που θα θέλει να αναλάβει την προεδρία, τότε δεν θα προκηρυχθούν εκλογές και θα γίνει αναδιάρθρωση του Δ.Σ.
Στην περίπτωση που δεν βρεθεί μέλος να τεθεί επικεφαλής, μόνο τότε οι Αρχαγγελίτες θα οδηγηθούν σε εκλογές, δίνοντας το δικαίωμα στην παράταξη του Τσαμπίκου Σταυριανού να διεκδικήσει τα διοικητικά ηνία του συλλόγου ή όποια άλλη παράταξη επιθυμεί να το πράξει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει μέλος της τωρινής διοίκησης που θέλει να αναλάβει την προεδρία, ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο προσεχές μέλλον και στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα διεξαχθεί άμεσα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ