Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου απέστειλε σήμερα την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή προς τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο, Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου:

Ρόδος 29 Μαΐου 2019

Αριθμ. Πρωτ. 2331

Προς: κ. Γεώργιο Χατζημάρκο

Περιφερειάρχη Νότιου Αιγαίου

Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχη,

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου και εγώ προσωπικά, σας εκφράζουμε τα Θερμότατα μας Συγχαρητήρια, για την επανεκλογή σας στη θέση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.

Η επανεκλογή σας εξασφαλίζει το ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα συνεχίσει να δίνει καινοτόμες λύσεις, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, μέσα σε ένα διοικητικό πλαίσιο σύγχρονο, αποδοτικό και φιλικό προς τον πολίτη.

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι θα συνεχίσετε το σημαντικότατο έργο σας, με την συνέπεια, την υπευθυνότητα και το πολιτικό ήθος που σας διακρίνει.

Ευχόμαστε σε εσάς και τους συνεργάτες σας, Υγεία, Δύναμη και Κουράγιο, για μία Δημιουργική, Παραγωγική & Εποικοδομητική θητεία!!!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, εκπροσωπώντας συνολικά το ροδιακό εμπόριο και ως βασικός κοινωνικός εταίρος, θα είναι πάντοτε στη διάθεση σας αρωγός στο αντικειμενικά δύσκολο έργο σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδο

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου