Αθλητικά

Ροδήλιος: Διακρίσεις σε Μάνδρα και Μαριτσά

Ροδήλιος- ποδηλασια

Μέσα στο σαββατοκύριακο ο Ροδήλιος συμμετείχε σε ποδηλατικούς αγώνες που διεξήχθη στην Μάνδρα Αττικής και στα Μαριτσών, με τους αθλητές και τις αθλήτριες του να ξεχωρίζουν και στις δύο διοργανώσεις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Διέπρεψαν οι αθλητές μας στο Hellenic XCO Cup 2025 #2 στην Μάνδρα Δυτικής Αττικής.

Πρώτη θέση ο Άγγελος Φωτεινόπουλος, στην κατηγορία των Παίδων.

Πρώτη θέση η Μαρία- Ηλιάνα Φακάζη και τρίτη θέση για την Χριστίνα Ντρίτση στην κατηγορία των Κορασίδων.

Στο Διασυλλογικό Αγώνα Δρόμου RC258 που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Α.Ο. Ανταίος, στην περιοχή Μαριτσά Ρόδου, οι αθλητές μας είχαν την τιμητική τους στα βάθρα των απονομών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν. Ο Ροδήλιος είναι περήφανος για την αγωνιστική του παρουσία σε όλες τις κατηγορίες, σε όλα τα τερέν!».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.