ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανάρτηση του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη στο facebook

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
καμπουρακης αυγενακης

Καθημερινά, συμμετέχουμε σε τηλεδιασκέψεις για να είμαστε έτοιμοι, σε όλα τα επίπεδα, για την επόμενη μέρα που θα εφαρμόζεται η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.
Σήμερα συμμετείχα, μαζί με άλλους 200 συναδέλφους από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας μας, στην τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όπου συζητήσαμε την επανεκκίνηση και ασφαλή λειτουργία των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Ρόδου.
Από την πρώτη μέρα που ξέσπασε η παγκόσμια κρίση λόγω του κορωνοϊου COVID-19, η Δημοτική Αρχή στάθηκε δίπλα στους συμπολίτες μας, παρέχοντας την στήριξή της με μέτρα και πρωτοβουλίες για την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και εργαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • MIXALIS  /  30.04.2020 13:25

    KAΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΟ!!ΛΕΟ !!ΕΓΩ!!!

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.