Αθλητικά

Διγενής: Την Κυριακή η Γ.Σ.

Όπως είχε γράψει η «δσπορ», μετά τις γιορτές του Πάσχα επρόκειτο να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης του Διγενή.
Οι Κοσκινιάτες αποφάσισαν η Γ.Σ. να διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαΐου στις 19:00 στο κοινοτικό κατάστημα Κοσκινού, με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη, με σημαντικότερο όλων τις αρχαιρεσίες για την προσθήκη νέων προσώπων στο Δ.Σ..
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Πρόσκληση σε τακτική γενική συνέλευση του Α.Σ. Διγενής.
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Διγενής προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα Κοσκινού την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 με τα εξής θέματα:
1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ήδη εκλεγμένης διοίκησης.
2. Αρχαιρεσίες για την προσθήκη νέων προσώπων στο υπάρχον διοικητικό συμβούλιο
3. Προγραμματισμός και στόχοι νέας περιόδου 2019 -2020
4. Προτάσεις και επερωτήσεις προς το Δ.Σ.
5. Διάφορα θέματα προς συζήτηση.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την (επόμενη ημέρα) Δευτέρα 6 Μαΐου και ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν γραπτά την αίτησή τους για συμμετοχή στο Δ.Σ. από Τετάρτη 1 Μαΐου έως και Σάββατο 4 Μαΐου στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Τσαμπίκο Ζαχαριά τηλ. επικοινωνίας: 6947629535.
Η παρουσία όλων όσων αγαπάνε πραγματικά την ομάδα είναι απαραίτητη για το μέλλον και την σωστή οργάνωση της επομένης ποδοσφαιρικής περιόδου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου