Τοπικές Ειδήσεις

Με το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ. Ρόδου «Κολοσσός» συναντήθηκε η Ελευθερία Φτακλάκη

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερία Φτακλάκη, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δ.Χ. Ρόδου «Κολοσσός». Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος Κώστας Στυλιανού, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Κεφαλάς, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Μακρής, οι ταμίες Γιάννης Κουκουνάκης και Νίκος Χριστοφορίδης, η γραμματέας Σοφία Κουτσούκου Σοφία, ο Β’ Γραμματέας Βασίλης Σαβέλος και το μέλος Παναγιώτης Συμιακός.

Έγινε εκτενής συζήτηση από το Δ.Σ. για τα ζητήματα του κλάδου, τονίζοντας από την πλευρά τους ότι η Κυβέρνηση κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες με Νομοσχέδια προς όφελος του κλάδου τους (αυτοκίνητα Euro 6 νέας τεχνολογίας), ζητώντας επιπλέον ενισχύσεις με επιδοτήσεις στους αυτοκινητιστές για να εκσυγχρονίσουν το στόλο τους, ενώ επισήμαναν ότι απαιτείται εντατικοποίηση των ελέγχων στο οδικό δίκτυο και το λιμάνι (π.χ. για τις παράνομες μεταφορές με οχήματα ακατάλληλα αλλά και Ιδιωτικής Χρήσης, υπέρβαρα φορτία τα οποία αποτελούν σοβαρό κίνδυνο κλπ).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου