Ειδήσεις

Δ. Τσίκκης: “Η στραβός είναι ο γυαλός η στραβά αρμενίζει το καράβι σου Γιώργο… δεν εξηγείται αλλιώς”

Η στραβός είναι ο γυαλός η στραβά αρμενίζει το καράβι σου Γιώργο… δεν εξηγείται αλλιώς.
Προφορικές αναθέσεις δεν υφίστανται Mr. Govenor, τουλάχιστο όχι σε επιχειρήσεις δημόσιου χαρακτήρα γιατί δεν είναι του πάππου μας… Αλλού νομίζω ότι υπάρχουν εξωσυμβατικές υποχρεώσεις εκατομυρίων ευρώ.
Δικαιολογώ βέβαια να μην το γνωρίζεται μιας και εσείς και εμείς οι υπόλοιποι, ζούμε στα ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ χωρίς LED.

Κάντε μιά βόλτα στον άξονα αεροδρόμιο πόλη της Ρόδου να δείτε ότι είμαστε μέσα στο ζηντάνι, πλάκωσε μαύρη μαυρίλα «παντού καμένες λάμπες» θα καταλάβετε. 

Κάντε μια αυτοψία στις κολώνες του φωτισμού και θα διαπιστώσετε ότι πολλές κολώνες φωτισμού της περιφέρειας Ν Αιγαίου είναι υπό κατάρρευση.

Ας κάμουν αυτοψία οι υπηρεσιές σας να διαπιστώσουν ότι κάθε κολώνα είναι και μια λαιμητόμος πάνω στα κεφάλια των περαστικών.

Υ.Γ. Ο εργολάβος που συντηρεί τον φωτισμό του επαρχιακού δικτύου με πια διαδικασία αμοίβεται; μήπως με ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ αναθέσεις; Φαντάζομαι ΟΧΙ σωστά;
Ερωτώ γιατί στην Δι@γεια δεν βρήκα κάποια ανάθεση ή διαγωνισμό που αναρτήθηκε πρόσφατα…

Τσίκκης Ν. Δημήτριος

Αντιδήμαρχος Ρόδου  –

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου