ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δ. Τσίκκης: “Η στραβός είναι ο γυαλός η στραβά αρμενίζει το καράβι σου Γιώργο… δεν εξηγείται αλλιώς”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
97

Η στραβός είναι ο γυαλός η στραβά αρμε­νί­ζει το καράβι σου Γιώργο… δεν εξη­γεί­ται αλλιώς.

Προ­φο­ρι­κές ανα­θέ­σεις δεν υφί­στα­νται Mr. Govenor, του­λά­χι­στο όχι σε επι­χει­ρή­σεις δημό­σιου χαρα­κτήρα γιατί δεν είναι του πάππου μας… Αλλού νομίζω ότι υπάρ­χουν εξω­συμ­βα­τι­κές υπο­χρε­ώ­σεις εκα­το­μυ­ρίων ευρώ.

Δικαιο­λογώ βέβαια να μην το γνω­ρί­ζε­ται μιας και εσείς και εμείς οι υπό­λοι­ποι, ζούμε στα ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ χωρίς LED.

Κάντε μιά βόλτα στον άξονα αερο­δρό­μιο πόλη της Ρόδου να δείτε ότι είμαστε μέσα στο ζηντάνι, πλάκωσε μαύρη μαυρίλα «παντού καμένες λάμπες» θα κατα­λά­βετε. 

Κάντε μια αυτοψία στις κολώνες του φωτι­σμού και θα δια­πι­στώ­σετε ότι πολλές κολώνες φωτι­σμού της περι­φέ­ρειας Ν Αιγαίου είναι υπό κατάρ­ρευση.

Ας κάμουν αυτοψία οι υπη­ρε­σιές σας να δια­πι­στώ­σουν ότι κάθε κολώνα είναι και μια λαι­μη­τό­μος πάνω στα κεφάλια των περα­στι­κών.

Υ.Γ. Ο εργο­λά­βος που συντη­ρεί τον φωτισμό του επαρ­χια­κού δικτύου με πια δια­δι­κα­σία αμοί­βε­ται; μήπως με ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ανα­θέ­σεις; Φαντά­ζο­μαι ΟΧΙ σωστά;

Ερωτώ γιατί στην Δι@γεια δεν βρήκα κάποια ανάθεση ή δια­γω­νι­σμό που αναρ­τή­θηκε πρό­σφατα…

Τσίκκης Ν. Δημή­τριος

Αντι­δή­μαρ­χος Ρόδου  –

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.