Ειδήσεις

ΔΣΡ: Συγκέντρωση παιδικών βιβλίων για το δημοτικό σχολείο Γενναδίου

Η Ομάδα Κοινωνικής Δράσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου συγκεντρώνει παιδικά λογοτεχνικά βιβλία για την βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Γενναδίου.
Το Δημοτικό Σχολείο Γενναδίου εγκαινιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2015 με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Νότιας Ρόδου. Θεωρώντας ότι η πρόσβαση σε βιβλία δεν είναι τόσο ευχερής για τα παιδιά της περιοχής, η Ομάδα Κοινωνικής Δράσης του Δ.Σ.Ρ. αποφάσισε την ενίσχυση της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας με τον εμπλουτισμό της στοιχειωδώς εξοπλισμένης βιβλιοθήκης που υπάρχει σήμερα για τα παιδιά που φοιτούν εκεί.
Για το λόγο αυτό απευθυνόμαστε στα μέλη της τοπικής κοινωνίας ζητώντας τους να στηρίξουν για άλλη μια φορά την πρωτοβουλία μας αυτή, προσφέροντας παιδικά λογοτεχνικά βιβλία, είτε καινούργια είτε ελαφρώς μεταχειρισμένα αλλά σε κάθε περίπτωση σε καλή κατάσταση.
Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μπορούν να παραδίδουν τα βιβλία στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου στην οδό 25ης Μαρτίου αρ. 9, 1ος όροφος, ή στο Γραφείο Προεισπράξεων του Δικηγορικού Συλλόγου στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου (Πλατεία Ελευθερίας αρ.1) από την Δευτέρα 27 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 28 Απριλίου από 10.00 έως 14.00.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την στήριξη,
Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου