Ειδήσεις

Ο κ. Χαρ. Κόκκινος συμμετείχε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ

Συνεδρίασε σήμερα 30/1/2015 στις Βρυξέλλες η Πολιτική Ομάδα του ΕΛΚ της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ.
Στην 7μελή Ελληνική Αντιπροσωπεία συμμετείχε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος.

Στην θεματολογία υπήρξε η εκλογή Προέδρου της Πολιτικής Ομάδος του ΕΛΚ της Επιτροπής Περιφερειών ΕΕ, θέση στην οποία εκλέχθηκε ο Γερμανός κος Schneider.

Επίσης προτάθηκε για την διεκδίκηση της θέσης του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ από το ΕΛΚ, ο Φιλανδός κος Lakkula

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα της Πολιτικής Ομάδας του ΕΛΚ, η συνεργασία μεταξύ Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ και Ευρωπαικού Κοινοβουλίου καθώς και η ανάγκη στήριξης του Ευρωπαικού οικοδομήματος.

Τέλος υπήρξε αναφορά για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα και για τις επερχόμενες εκλογές σε άλλες Ευρωπαικές χώρες.

Μετά την διεξαγωγή των συνεδριάσεων και των υπολοίπων Πολιτικών Ομάδων , θα συνεδριάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα η Επιτροπή Περιφερειών της ΕΕ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου