Τοπικές Ειδήσεις

Υποψήφιος με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου, ο Χαράλαμπος Δαρζέντας

Τη συστράτευση του Χαράλαμπου Δαρζέντα από τη Σαντορίνη, ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο Χαράλαμπος Δαρζέντας, άνθρωπος με μακρά αυτοδιοικητική παρουσία και εμπειρία και ενεργό συμμετοχή στα κοινά, στη δήλωσή του με την οποία γνωστοποιεί την απόφασή του να συμπορευτεί με την παράταξη του κ. Χατζημάρκου αναφέρει τα εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο για την τιμητική πρότασή του να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου με τον συνδυασμό “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”. Και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί μου δίνει την δυνατότητα να κλείσω ένα κύκλο που άνοιξε το 1995 όταν εκλέχτηκα για πρώτη φορά  Νομαρχιακός Σύμβουλος. Τότε μου ήταν άγνωστοι και η πολιτική και οι πολιτικοί. Σήμερα όμως με την εμπειρία 24 ετών και την διάθεση για δουλειά ενός μικρού παιδιού, οι επιλογές πρέπει να είναι πιο συνειδητές και πιο στοχευμένες για να μπορέσεις να συνεχίσεις να κάνεις κάτι που προσπαθείς να κάνεις όλα αυτά τα χρόνια: να προσφέρεις. Να προσφέρεις στον συνάνθρωπο, να προσφέρεις στα νησιά μας, με αίσθημα ευθύνης, με ταπεινότητα, με ανιδιοτέλεια. Έτσι, δεν ήταν καθόλου δύσκολη η επιλογή να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που τον παρακολουθώ τέσσερα χρόνια τώρα, πως σκέφτεται, πως λειτουργεί, πως κινείται στην  Ελλάδα και στο εξωτερικό, πόσο κοντά είναι στην πιο δύσκολη Περιφέρεια της Ελλάδας,  βλέποντας τα θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων του. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον  Γιώργο Χατζημάρκο. Ένας άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων. Ένας άνθρωπος αγωνιστής που μπορεί να σε εμπνεύσει, να σου δώσει όραμα, να σου δώσει προοπτική.  Αυτήν την δυνατότητα μου την έδωσες Γιώργο μου, με την τιμητική σου πρόταση και εγώ δεν θα την αφήσω  αναξιοποίητη. Μαζί θα αγωνιστούμε για το Επαρχείο Θήρας, για τις Κυκλάδες, για το Νότιο Αιγαίο γιατί όλοι θέλουμε να πάει ‘Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1954 στο Εμπορείο της Σαντορίνης απο την Κατίνα και τον Νικόλα Δαρζέντα.

Σπούδασα Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και το 1991 επέστρεψα συνειδητά στον τόπο μου, διδάσκοντας στα σχολεία του. Υπήρξα διευθυντής για πολλά χρόνια του Γυμνασίου Θήρας.

Απέκτησα τέσσερα παιδιά τον Νικόλα τον Κωνσταντίνο,τον Κύδωνα και την Κατερίνα (που ” έφυγε ” το 2002 σε ηλικία 20 ετών).Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Φάνη Λατσένερε.

Από το 1995 που ξεκίνησα μέχρι και σήμερα ασχολούμαι με τα κοινά από πολλές θέσεις. Υπήρξα νομαρχιακός σύμβουλος, Αντιδήμαρχος,  υποψήφιος δήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης και αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου σήμερα.

Το 1997 ίδρυσα την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης στην οποία είμαι πρόεδρος από την ίδρυση της έως σήμερα. Υπήρξα εκκλησιαστικός και Μητροπολιτικός σύμβουλος επί σειρά ετών. Είμαι μέλος μιας πολύ σημαντικής ομάδας των ΕΠΤΑ (εθελοντές πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων) όπως και σε συλλόγους και άλλα.

Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις  υπήρξα υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία .

Από όλες τις θέσεις που υπηρέτησα όλα αυτά τα χρόνια έγινα πλούσιος σε συναισθήματα, εισέπραξα και εισπράττω πολύ αγάπη από τον κόσμο, γι’ αυτό και ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου στα νησιά της επαρχίας Θήρας και των Κυκλάδων .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου